De Volvo-cultuur kenmerkt en onderscheidt zichzelf van andere automerken. Dat durven we met zekerheid te zeggen. Als je blindelings bij een Volvo-dealer binnen zou lopen, dan zou je aan de hand van de volgende vijf kenmerken moeten kunnen herkennen dat je bij de het merk Volvo bent beland. Niet alleen de medewerkers, maar ook Volvo-rijders onderscheiden zich. Tussen de twee partijen zit een gevoel van herkenning. Herken jij jezelf in de volgende kenmerken? Misschien schuilt er in jou ook wel een Volvorijder. 

Klantvriendelijke beleving 

Een klantvriendelijke beleving. We begrijpen dat dit veelgebruikte termen zijn en lichten ze daarom graag voor je toe. Bij Volvo mag je ervanuit gaan dat je met een glimlach en een kop warme koffie wordt ontvangen, ongeacht waar je naar op zoek bent. We nemen ruim de tijd om je wensen te bespreken. Een goed gesprek zorgt er meestal voor dat wij ook beter begrijpen waar je naar op zoek bent. En dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

Gezinsvriendelijke service 

We verwelkomen niet alleen jou, maar natuurlijk het hele gezin. Uiteindelijk moet iedereen zich comfortabel in de nieuwe wagen voelen en zo heeft ieder gezinslid weer zijn eigen voorkeuren en ogen voor detail. Dus ga er eens lekker voor zitten en doe dat niet in één maar enkele wagens. We begrijpen heel goed dat deze keuze niet gemakkelijk is en veel uitmaakt voor de toekomst. Ga je bijvoorbeeld ook met de wagen op vakantie? Dan dient jullie Volvo al helemaal van alle gemakken voorzien te zijn. Niet alleen om van A naar B te komen, maar ook om prettig in te kunnen slapen en ontspannen. 

Showrooms met strakke gietvloeren 

Betreed je een van onze showrooms dan herken je deze niet alleen aan ons schone wagenpark, maar ook de rijke uitstraling van de glazen wanden en matglanzende gietvloeren. Bijna al onze showrooms hebben een naadloze gietvloer als basis, ruime raampartijen en een hoge dosis verlichting. Op deze manier kan je de Volvo’s vanuit hun beste kant bekijken. Belangrijk hieraan is dat al deze elementen ervoor zorgen dat met name de details tot hun recht komen, want dat is waar Volvo’s om bekend staan. 

Eerlijkheid & authenticiteit 

Tot slot komen we bij het laatste punt, dat niet alleen van toepassing is op de Volvo-cultuur, maar ook op die van de Volvo-rijder. Deze gedeelde eigenschappen zorgen ervoor dat zowel wij als de rijders zich prettig voelen bij de keuze voor een Volvo. Volvo’s staan met name bekend om hun betrouwbare motoren en authentieke uitstraling: comfort voor het hele gezin. Volvo streeft ernaar om deze betrouwbaarheid ook door te laten schemeren vanuit onze medewerkers. We kunnen daarnaast met trots zeggen dat de Volvo-rijder uit meerdere onderzoeken als een van de betrouwbaarste rijders bestempeld zijn!

Pin It on Pinterest