Een onderdeel van een schadeauto bedrijf broekhuis-autos.nl is hun audi sloperij. Dat is natuurlijk niet een bedrijf binnen een bedrijf, maar eerder een categorie waaronder een aantal producten vallen: sloop auto-onderdelen uit de audi die los verkrijgbaar zijn. We nemen even met je door wat de verschillende opties zijn bij zo’n schadebedrijf, daarbij nemen we een aantal alternatieven met je door. 

Goedkoop aan je Volvo-onderdelen komen

Het is veel goedkoper om Volvo-onderdelen te kopen via een schadeautobedrijf. Je kunt heel gemakkelijk online zoeken op de verschillende onderdelen die je zoekt. Als je een reparatie moet laten doen aan je auto, dan is het verstandig om niet je auto af te geven bij de garage en het verder aan hen te laten. Als er dan een onderdeel gekocht moet worden, dan zullen ze dat bij de groothandel doen en dat kost meer dan wanneer je het via een schadeautobedrijf regelt. 

Een schadeauto kopen

Het is mogelijk om een schadeauto te kopen. Dat is een wagen die schade opgelopen heeft, maar nog wel helemaal nieuw is verder. Op deze manier is het mogelijk om auto´s te kunnen kopen die normaal vrij prijzig zijn, zoals Volvo. Je krijgt dus een grote korting. Het is wel zo dat je natuurlijk de prijs van de reparatie erbij in moet calculeren. 

Ecologischer rijden met een tweedehands Volvo

Je rijdt sowieso een stuk ecologischer al je kiest voor een tweedehands auto. Het zit zo: als je auto gemaakt wordt, dan komt daar behoorlijk wat CO2 uitstoot bij kijken. Sommige berekeningen stellen: bij de productie van een auto wordt voor 5 jaar aan benzine gebruikt (vrij vertaald). Dus een auto zou daar 5 jaar op kunnen rijden. Wat kun je doen om dit te vermijden? Kies een tweedehands auto. Die hebben dus al het productieproces gehad, dat skip je dus met deze keuze. Op onze site nemen we nog meer interessante onderwerpen met je door in onze blogs. Een goede reden om ze allemaal te lezen! 

Pin It on Pinterest