Wanneer wij praten over het alternatief voor je Volvo, dan bedoelen we natuurlijk niet dat de Volvo ingeruild kan worden. Je hebt dus een keuze tussen de Volvo en niets anders. Meestal is voor de korte afstand een Volvo een beetje overdreven. De korte afstand is in onze optiek een ritje binnen de stad van je woning naar je werk. Soms is het veel sneller wanneer je een ander vervoermiddel gebruikt. In de grote stad kan het namelijk behoorlijk druk zijn als je met de auto gaat en dan is een sluiproute ook een stuk minder makkelijk te nemen. Kijk met ons naar de voordelen van een scooter als het gaat om de bovengenoemde ongemakken.

Voordelen van een scooter in de grote stad 

Er zijn tal van voorbeelden te noemen waarom het een slimme zet is om in de grote stad met een scooter van je woning naar je werk te gaan. Zoals hierboven al gezegd, is het helemaal niet gemakkelijk om een sluiproute te nemen met je Volvo naar je werk. Met een scooter is het veel makkelijker manoeuvreren door verschillende weggetjes en fietspaden, om zo in een korte tijd een afstand af te kunnen leggen. 

Daarbij is het ook erg makkelijk om een scooter te parkeren in de grote stad, een auto parkeren is over het algemeen ook een stuk duurder. Het is ook niet zo dat je altijd alleen naar je werk gaat wanneer je een rit door de stad maakt. Ook om in het centrum boodschappen te kunnen doen, worden er de nodige verkeersmomenten beleeft. Een scooter maakt het allemaal net wat makkelijker om vlug op de plek van bestemming te komen. 

Je kinderen op de scooter 

Bij het autorijbewijs krijg je het rijbewijs waarmee je op de scooter mag rijden. Jongeren van onder de 18 hebben sowieso geen autorijbewijs en kunnen daarom ook niet op een scooter rijden zonder een brommerrijbewijs. Het is belangrijk dat jongeren op een makkelijke manier de juiste kennis en kunde vergaren om ook gebruik te kunnen maken van een scooter in de grote stad. Het is overigens ook heel erg handig om een scooter te rijden wanneer je niet in de grote stad woont en bijvoorbeeld van het platteland naar een dichtstbijzijnde (kleine) stad of dorp moet omdat je daar op school zit. Bij www.bromo.nl doen ze er alles aan om je kinderen klaar te stomen voor het rijden op de scooter. 

Pin It on Pinterest