Je hebt het plan opgevat dat je van je auto af wilt en het liefst op een zo kort mogelijke termijn, eigenlijk vandaag nog. Wat moet je hiervoor doen en waar kun je dat het beste doen. Je bent dus het beste gediend van een goede service op dit gebied, maar waar kun je deze service vinden? De laatste jaren is het heel gebruikelijk op de verkoopmarkt dat je je auto aanbiedt aan een auto inkoper die helemaal gespecialiseerd is op dit gebied.

Je ontvangt hier behalve een heel goede service een dienst die je geen geld kost, maar die jou goed geld oplevert en het je tevens heel gemakkelijk maakt. Het belangrijkste is nog dat het heel snel kan, vaak nog binnen een dag. Dat is net wat jij vast wil en ook de inkopende partij. Beter gezegd de hele bedrijfsvoering bij deze bedrijven en dan vooral diegene die een RDW-keurmerk hebben, draait om de service dit voor elkaar te krijgen.

Je hoeft hiervoor niet eens je huis uit, je kunt het namelijk heel comfortabel vanuit je luie stoel regelen. Je vult dan op de website van het autobedrijf de gegevens van de auto in en je ontvangt na verzending meteen een goed bod op je auto. Ga je hiermee akkoord, dan kan zelfs je auto voor je huis worden opgehaald door het bedrijf, dan worden ook meteen je autopapieren in orde gemaakt en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Met deze geldelijke uitbetaling is de overdracht rond en je auto snel verkocht